Головна » Біологія

Назва презентації Автор Короткий зміст

Функціональна асиметрія головного мозку

616 1496.31Mb

Шалдирван О.В.
Головний мозок – частина центральної нервової системи, розміщений в черепній коробці. Складається із нервових клітин (нейронів), які входять до складу сірої і білої речовини
Характер людини

454 127750.0Kb

Хомюк Вероніка
Що таке характер? Характер – це сукупність відносно сталих психологічних рис людини, які проявляються в різноманітних сферах її духовного життя і діяльності
Характеристика класу Однодольні. Родина Злакові

1403 1601.81Mb

Вергеєва В.Д.
Мета. Охарактеризувати рослини класу Однодольні, продовжити формування в учнів навичок складання порівняльної характеристики, спрямувати пізнавальну активність учнів на вивчення рослин родини Злакові
Характеристика рослин класу Дводольні. Вивчення родин Капустяні та Розоцвіті

1271 198808.7Kb

Ямбуренко М.І.
Мета уроку: Дати характеристику родин класу Дводольні. Ознайомити учнів з найпоширенішими представниками родин Капустяні та Розоцвіті, їх значенням у природі та житті людини
Характеристика тканин

1727 168183.5Kb

Бахмат Н.Б.
Мета уроку: поглибити знання учнів про тканини, розглянути особливості будови і функціонування тканин організму людини; розвивати пізнавальний інтерес, продовжувати формування вміння працювати з підручником, порівнювати, складати структуровані конспекти
Харчові добавки

597 1512.91Mb

Матохнюк Валерія

Харчові добавки - природні й синтетичні сполуки, які вводять у харчові продукти під час їхнього виробництва для надання заданих властивостей і/або збереження якості

Харчові добавки - 2

422 1451.21Mb

Бойко Наталія

Харчові добавки – це природні і синтезовані хімічні сполуки, призначені для введення в харчові продукти з метою прискорення або поліпшення їх технологічної обробки, збільшення термінів зберігання, консервування, а також надання готовим продуктам харчування певних органолептичних властивостей

Харчові добавки - 3

417 1344.49Mb

Черняк Анна
Харчові добавки - це речовини,які в технологічних цілях додаються в харчові продукти в процесі виробництва, щоб продовжити термін їх придатності,змінити консистенцію, колір, додання аромату, смаку тощо
Харчові добавки та здоров’я людини

994 17379.0Kb

Солдатенко Т.І.
Мета уроку: розкрити значення деяких харчових добавок, які застосовують для виробництва харчових продуктів; визначити їх потенційну небезпеку для здоров’я людини, визначити вміст харчових добавок в найбільш популярних продуктах харчування
Харчування вагітної жінки

375 1175.27Mb

Алдакімова Анастасія
Раціональне харчування вагітної жінки не має нічого спільного з тим, щоб об´їдатися або, навпаки, недоїдати
1-10 11-20 ... 701-710 711-720 721-730 731-740 741-750 ... 761-770 771-779